Gå vidare till innehåll

Tillfälligt fri frakt | 30 dagars betänketid

Beställd före 23:00 = levereras i morgon

    Integritetspolicy

    AVSNITT 1 - VAD GÖR VI MED DIN INFORMATION?

    När du köper något i vår butik som en del av köp- och försäljningsprocessen samlar vi in de personuppgifter du lämnar, t.ex. ditt namn, din adress och din e-postadress. När du surfar i vår butik får vi också automatiskt din dators IP-adress (Internet Protocol) för att ge oss information som hjälper oss att lära oss mer om din webbläsare och ditt operativsystem. E-postmarknadsföring (om tillämpligt): Med ditt samtycke kan vi skicka dig e-postmeddelanden om vår butik, nya produkter och andra uppdateringar.

    AVSNITT 2 - SAMTYCKE

    Hur får du mitt samtycke?

    När du ger oss personlig information för att slutföra en transaktion, verifiera ditt kreditkort, göra en beställning, ordna leverans eller returnera ett köp, samtycker vi till att vi endast samlar in och använder den informationen av den specifika anledningen. Om vi ber om dina personuppgifter av andra skäl, t.ex. marknadsföring, kommer vi antingen att be dig direkt om ditt uttryckliga samtycke eller ge dig möjlighet att säga nej.

    Hur kan jag återkalla mitt samtycke?

    Om du ändrar dig efter registreringen kan du när som helst återkalla ditt samtycke till att kontakta oss för fortsatt insamling, användning eller utlämnande av din information genom att kontakta oss på info@mirandos.se.

    AVSNITT 3 - UTLÄMNANDE AV UPPGIFTER

    Vi kan avslöja dina personuppgifter om vi är skyldiga att göra det enligt lag eller om du bryter mot våra användarvillkor.

    AVSNITT 4 - SHOPIFY

    Vår butik ligger på Shopify Inc. De förser oss med en e-handelsplattform som gör det möjligt för oss att sälja våra produkter och tjänster till dig.

    Dina uppgifter lagras via Shopifys datalagring, databaser och den allmänna Shopify-applikationen. De lagrar dina uppgifter på en säker server bakom en brandvägg.

    Betalning: Om du väljer att använda en direktbetalningsportal för att slutföra ditt köp kommer Shopify att lagra dina kreditkortsuppgifter. Den är krypterad enligt Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS). Uppgifter om din köptransaktion lagras endast så länge som det är nödvändigt för att slutföra köpet. När transaktionen är slutförd raderas dina transaktionsuppgifter.

    Alla Direct Payment-gateways uppfyller PCI-DSS-standarderna som administreras av PCI Security Standards Council, ett samarbete mellan varumärken som Visa, Mastercard, American Express och Discover.

    PCI-DSS-kraven bidrar till att säkerställa en säker hantering av kreditkortsdata i vår butik och hos dess tjänsteleverantörer. För mer information kan du också läsa Shopifys villkor (https://www.shopify.com/legal/terms) eller sekretesspolicy (https://www.shopify.com/legal/privacy).

    AVSNITT 5 - KLARNA

    För att kunna erbjuda dig Klarnas betalningsmetoder kan vi överföra dina personuppgifter i form av kontakt- och beställningsuppgifter till Klarna under kassan så att Klarna kan bedöma om du är berättigad till deras betalningsmetoder och anpassa dessa betalningsmetoder till dig. Behandlingen av de personuppgifter som du lämnar kommer att ske i enlighet med Klarnas egen integritetspolicy."

    I Schweiz erbjuder Klarna sina tjänster tillsammans med dotterbolaget Billpay. Om du delar personuppgifter med Klarna och Billpay måste du förklara detta i ditt integritetsmeddelande och länka till Klarnas och Billpays lokala integritetsmeddelanden. Nedan finns ett exempel på hur detta kan se ut i ditt befintliga integritetsmeddelande (de specifika kategorierna av överförda uppgifter måste läggas till och texten översättas till ditt lokala språk):

    Billpay's/Klarna's betalningsalternativ: För att kunna erbjuda dig Klarnas betalningsalternativ och för att bedöma om du är kvalificerad för deras betalningsalternativ och för att anpassa betalningsalternativen till dig kan vi dela dina personuppgifter i form av kontakt- och beställningsuppgifter med Klarna och Billpay vid kassan. Dina personuppgifter kommer att hanteras i enlighet med tillämplig dataskyddslagstiftning och i enlighet med informationen i Klarnas integritetspolicy och Billpays integritetsmeddelande.

    AVSNITT 6 - TJÄNSTER FRÅN TREDJE PART

    Generellt sett kommer de tredjepartsleverantörer som vi använder endast att samla in, använda och avslöja din information i den utsträckning som krävs för att de ska kunna tillhandahålla de tjänster som de tillhandahåller oss.

    Vissa tredjepartsleverantörer, t.ex. betalningstorg och andra betalningsförmedlare, har dock sina egna sekretesspolicyer för den information som vi är skyldiga att lämna till dem för dina köprelaterade transaktioner. För dessa leverantörer rekommenderar vi att du läser deras integritetspolicy så att du kan förstå hur din personliga information behandlas av dem.

    Kom särskilt ihåg att vissa leverantörer kan vara belägna i eller ha anläggningar i en annan jurisdiktion än du eller vi. Om du väljer att delta i en transaktion som använder en tredjepartsleverantörs tjänster kan dina uppgifter omfattas av lagarna i den jurisdiktion i vilken tjänsteleverantören eller dess anläggningar är belägna.

    Om du till exempel befinner dig i Kanada och din transaktion behandlas av en betalningsgateway i USA kan dina personuppgifter som används för att slutföra transaktionen avslöjas enligt amerikansk lag, inklusive Patriot Act.

    När du lämnar vår butiks webbplats eller omdirigeras till en tredje parts webbplats eller applikation omfattas du inte längre av denna integritetspolicy eller vår webbplats villkor.

    Länkar

    När du klickar på länkar i vår butik kan de leda dig bort från vår webbplats. Vi ansvarar inte för andra webbplatsers sekretesspolicy och uppmanar dig att läsa deras sekretesspolicy.

    Google Analytics: Vår butik använder Google Analytics för att ta reda på vem som besöker vår webbplats och vilka sidor som besöks.

    AVSNITT 7 - SÄKERHET

    För att skydda dina personuppgifter vidtar vi rimliga försiktighetsåtgärder och följer branschstandardmetoder för att säkerställa att de inte förloras, missbrukas, nås, avslöjas, ändras eller förstörs på ett olämpligt sätt.

    När du ger oss din kreditkortsinformation krypteras informationen med hjälp av Secure Socket Layer-teknik (SSL) och lagras med AES-256-kryptering. Även om ingen metod för överföring via Internet eller elektronisk lagring är 100 % säker följer vi alla PCI-DSS-krav och tillämpar ytterligare allmänt accepterade branschstandarder.

    AVSNITT 8 - KAKOR

    Här är en lista över de cookies som vi använder. Vi har listat dem här så att du kan välja om du vill inaktivera cookies eller inte. _session_id, unik token, sessional, Tillåter Shopify att lagra information om din session (referrer, landningssida osv.). _shopify_visit, ingen datalagring, kvarstår i 30 minuter från det senaste besöket, används av vår webbplatsleverantörs interna statistiska spårare för att spåra antalet besök _shopify_uniq, ingen datalagring, upphör att gälla vid midnatt (i förhållande till besökaren) nästa dag, räknar hur många gånger en enskild kund besöker en butik. Kort, unik token, hållbar i 2 veckor, lagrar information om innehållet i din varukorg. _secure_session_id, unik token, sessional storefront_digest, unik token, odefinierad Om butiken har ett lösenord används detta för att avgöra om den aktuella besökaren har tillgång. PREF, som är bestående under en mycket kort tidsperiod, fastställs av Google och spårar vem som besöker butiken och varifrån.

    AVSNITT 9 - ÅLDER FÖR SAMTYCKE

    Genom att använda denna webbplats intygar du att du har uppnått minst myndighetsålder i din stat eller provins eller att du har uppnått myndighetsålder i din stat eller provins och att du har gett oss ditt samtycke till att låta dina minderåriga anhöriga använda denna webbplats.

    AVSNITT 9 - ÄNDRINGAR AV DENNA INTEGRITETSPOLICY

    Vi förbehåller oss rätten att ändra denna sekretesspolicy när som helst, så läs den regelbundet. Ändringar och förtydliganden kommer att träda i kraft omedelbart efter att de har lagts ut på webbplatsen. Om vi gör väsentliga ändringar i denna policy kommer vi att meddela dig här att den har uppdaterats så att du är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter, om några, vi använder och/eller avslöjar den. Om vårt företag förvärvas eller slås samman med ett annat företag kan din information överföras till de nya ägarna så att vi kan fortsätta att sälja produkter till dig.

    AVSNITT 10 - ÄNDRINGAR AV DENNA SEKRETESSPOLICY.

    Villkor för textmarknadsföring:
    Vi använder en plattform för textmeddelanden som omfattas av följande villkor. Genom att anmäla dig till vår textmarknadsföring och våra meddelanden godkänner du att du är bunden av dessa villkor. Genom att ange ditt telefonnummer i kassan och initiera ett köp, registrera dig via vårt prenumerationsformulär eller nyckelord, samtycker du till att vi skickar dig textmeddelanden (för din beställning, inklusive påminnelser om annullerade beställningar) och erbjudanden om textmarknadsföring. Du bekräftar att samtycke inte är ett villkor för köpet. Ditt telefonnummer, namn och köpinformation kommer att delas med vår SMS-plattform "SMSBump Inc, ett EU-företag baserat i Sofia, Bulgarien, EU. Dessa uppgifter används för att skicka dig riktade marknadsföringsmeddelanden och notiser. När textmeddelanden skickas överförs ditt telefonnummer till en SMS-operatör för att säkerställa att meddelandena levereras.
    Om du vill avstå från att ta emot SMS-meddelanden och meddelanden om marknadsföring, svara med STOP på alla mobilmeddelanden som vi skickar eller använd länken för avregistrering som vi tillhandahåller i alla våra meddelanden. Du förstår och samtycker till att alternativa metoder för att avregistrera dig, t.ex. genom att använda andra ord eller förfrågningar, inte kommer att betraktas som en lämplig metod för att avregistrera dig. Meddelande- och dataavgifter kan tillkomma. Om du har några frågor kan du sms:a "HELP" till det nummer från vilket du fick meddelandet. Du kan också kontakta oss för mer information. Om du vill avsluta din prenumeration följer du ovanstående förfarande.

    FRÅGOR OCH KONTAKTUPPGIFTER

    Om du vill få tillgång till, korrigera, ändra eller radera personuppgifter som vi har om dig, registrera ett klagomål eller helt enkelt begära mer information, vänligen kontakta vårt dataskyddsombud på info@mirandos.se.

    Trygg och säker betalning

    Wi erbjuder de säkraste betalningsmetoderna.

    Inkl. Klarna®

    E-post

    Vi är tillgängliga 7 dagar i veckan via e-post för att hjälpa dig.

    10:00 - 18:00

    30 dagars pengarna-tillbaka-garanti

    Är du inte nöjd? Pengar tillbaka!

    Fri frakt

    Din beställning skickas alltid kostnadsfritt nästa arbetsdag.